MPS biedt op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf

MPS biedt op maat gemaakte staal-, rvs- en aluminiumoplossingen voor uw bedrijf. Betrouwbaar, van brandstoftanks tot machineframes.

Bij MPS zijn wij trots op onze expertise en vaardigheden op het gebied van staal, roestvaststaal en aluminium. Wij begrijpen dat elk bedrijf specifieke eisen heeft en daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan.

Of het nu gaat om brandstoftanks, machineframes, olietanks of afschermkappen voor leidingen, wij maken het precies zoals u het wilt hebben.

Bekijk onze projectenpagina voor een overzicht van onze recente realisaties en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst als uw betrouwbare partner in staal, roestvaststaal en aluminium.

Foto van metalen omkasting in werkplaats

Geluiddempende omkasting

Maak een einde aan geluidsoverlast met de innovatieve geluiddempende kasten van MPS. Of het nu gaat om het geluid van een ventilator, warmtepomp, aggregaat of een stroomgenerator op een superjacht, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze geluiddempende kasten zijn op maat gemaakt en opgebouwd uit hoogwaardige materialen, waaronder een buitenplaat en een geperforeerde binnenplaat, met daartussen een geluidsabsorberende glas- of steenwolplaat. De kasten worden aan de hand van de specifieke eisen van de klant ontworpen en geproduceerd.

Laat u verassen door onze kwaliteit en service!

vraag een offerte aan

Op maat gemaakte oplossingen voor al uw productbehoeften

MPS biedt oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke productbehoeften. We werken nauw met u samen, vanaf het begin tot aan de oplevering, om ervoor te zorgen dat uw project succesvol is.