3D Printer

Uw ontwerp- en productie behoeften gerealiseerd in 3D

Met onze state-of-the-art 3D-printers en technieken zijn de mogelijkheden eindeloos.

Of het nu gaat om het creëren van prototypes, het verbeteren van bestaande producten of het ontwikkelen van geheel nieuwe producten, wij zorgen dat uw ideeën werkelijkheid worden.

Dankzij onze 3D-technologie kunnen wij snel en efficiënt werken, waardoor we uw projecten sneller opleveren en tegen een scherpere prijs. Kortom, 3D Technix is de ideale partner voor al uw 3D-ontwerp- en productie behoeften.

3D-printen

3D-printen is een techniek waarbij een digitaal ontwerp wordt omgezet in een fysiek, driedimensionaal product. Hierbij wordt het product laagje voor laagje geprint in een materiaal naar keuze, zoals plastic of metaal. Dit proces wordt ook wel "additive manufacturing" genoemd omdat het product wordt opgebouwd uit kleine lagen.

Bij 3D Technix zijn wij gedreven in 3D-printen en bieden wij deze technologie aan als een van onze diensten. Of het nu gaat om het creëren van prototypes, het vervangen van oude onderdelen of het maken van unieke producten, wij gebruiken 3D-printen om onze klanten te voorzien van innovatieve oplossingen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen waarbij wij onze 3D-print technologie kunnen inzetten.

3D Printer
3D geprinte producten

Prototyping

Prototyping is een belangrijk onderdeel van 3D-printen. Hierbij wordt een prototype van het product gemaakt, waarmee het ontwerp getest en verbeterd kan worden voordat het in massaproductie gaat. Dit is een efficiënte manier om te komen tot een strak ontwerp en om problemen te identificeren en oplossen voordat het product in productie gaat.

3D-printen biedt veel voordelen, zoals snelheid, flexibiliteit, en kostenefficiëntie. Hierdoor wordt het steeds vaker gebruikt in verschillende industrieën, van medische apparatuur tot automotive en aerospace.

Bij 3D Technix werken we nauw samen met MPS om 3D geprinte producten te maken voor de maatwerk producten van metaal. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt ontwerpfouten opsporen en verbeteren, waardoor we uiteindelijk een hoogwaardig en efficiënt eindproduct kunnen leveren.

3D Scannen

Bij 3D Technix zijn wij experts in 3D scannen en reverse engineering. Wij gebruiken de nieuwste technologieën om uw producten nauwkeurig te digitaliseren en te analyseren. Onze reverse engineering diensten stellen ons in staat om bestaande producten te analyseren en te verbeteren, of om nieuwe producten te ontwikkelen aan de hand van bestaande onderdelen.

Met behulp van onze 3D scanners kunnen wij uw producten in hoge resolutie scannen, waardoor we een digitaal model kunnen creëren dat precies aansluit bij de fysieke realiteit. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt verbeteringen aanbrengen in het ontwerp of de productie van uw producten.

Onze reverse engineering diensten zijn ideaal voor bedrijven die willen innoveren, hun producten willen verbeteren of kosten willen besparen. Bij 3D Technix zijn wij er trots op dat we onze klanten kunnen helpen met het realiseren van hun doelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en voor een offerte op maat. Wij zijn er klaar voor om samen met u aan de slag te gaan!

3D printers naast elkaar

Heeft u een vraag, opmerking of idee voor een nog niet bestaand product?

Wij horen graag van u!

Bel ons op: +31 (0) 6 18 17 0900

of stuur een e-mail naar: info@3dtechnix.nl

Eigenaars Metal Products Solutions