maatwerk meubilair voor de horeca-branche

Speciaal voor de Horeca.

Met onze expertise in staal, roestvaststaal en aluminium bieden wij u producten van hoge kwaliteit die volledig op maat worden gemaakt. Of u nu op zoek bent naar functionele tafels, opvallende barmeubels of een stijlvolle ombouw voor uw keukenapparatuur, wij realiseren het graag voor u.

Wij werken samen met u aan de gewenste oplossing en zorgen voor een efficiënte en professionele afwerking. Wij streven naar tevreden klanten en zetten ons in voor een prachtig resultaat. Laat u verrassen door onze mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Metalen bakken

Evenementen

  • Koffiemeubels (beurzen)
  • Transportkasten
  • Klapbuffet (evenementen)
  • Grillmeubels
  • Ovenkarren
  • Foodtruck inrichting

Foodtrucks

Met MPS als uw partner in de evenementenbranche, kunt u rekenen op een foodtruck die perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van foodtrucks en zorgen voor een professionele en aantrekkelijke uitstraling. Wij kunnen alles van A tot Z voor u regelen. Laat uw foodtruck opvallen tijdens elk evenement en onderscheid uzelf als bedrijf met een unieke en professionele uitstraling. Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies.

Foto van een foodtruck

Laat u verassen door onze kwaliteit en service!

vraag een offerte aan

Op maat gemaakte oplossingen voor al uw productbehoeften

MPS biedt oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke productbehoeften. We werken nauw met u samen, vanaf het begin tot aan de oplevering, om ervoor te zorgen dat uw project succesvol is.